Stokerij Klopman Duivelskral Gin 20cl

€ 17,00
Op voorraad
Nog 5 beschikbaar
SKU
BT00337
iDeal, online betalen via uw eigen bank
Stokerij Klopman Duivelskral Gin 20cl

Duivelskral is een fijngestookte en ambachtelijk gemaakte Dutch Dry gin met een zestal vooraf gemacereerde -in alcohol geweekte- en daarna meegestookte botanicals. Het heeft een robuust maar uitgebalanceerd smaakprofiel, dat vooral kruidig is met subtiele frisse en citrus aroma’s. Nepalese Timut peper (lid van de Szechuan peper- én van de citrus familie) is een van de gebruikte botanicals. De bes groeit hoog in de Himalaya en heeft alle Duivelskral kenmerkende aroma’s in zich.

Als cocktail smaakt Duivelskral het best in combinatie met een `neutrale` tonic in de verhouding van 1 deel gin op 2-3 delen tonic. De gin tonic wordt mijns inziens het liefst geserveerd in een koel ruim cocktailglas met kleine bolletjes komkommer, een schijfje gember en een paar Timut peper korrels.

Dutch Dry Gin uit Haarlem

Haarlem is een mooie grachtenstad met een traditie van bierbrouwers en apothekers. Het werd tijd om in deze stad, dicht bij de Kennemerduinen met hun natuurlijke botanicals en het drinkwaterreservoir van de Amsterdamse waterleidingduinen, een stokerij te vestigen.

Stokerij Klopman wil voorzien in de steeds groeiende vraag naar ambachtelijk en met natuurlijke grondstoffen gemaakte producten. Haar gins worden verkocht aan groothandels, slijterijen, goede restaurants, (cocktail)bars en liefhebbers. Zij kunnen puur, in cocktailvorm en als ingrediënt van gerechten worden genuttigd.

Stokerij Klopman gebruikt Nepalese Timut peper als ‘signature’ botanical. Deze bes groeit hoog in de Himalaya’s en heeft zowel peperige als citrustonen.

Meer informatie
Producent Stokerij Klopman
Herkomst Haarlem, Noord-Holland, Nederland
Alcoholpercentage 42%
Inhoud fles 20cl
Sluiting kunststof kurk
Website producent www.stokerijklopman.nl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stokerij Klopman Duivelskral Gin 20cl
Uw waardering

Verwante producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
© 2022 Bij Tessels. Alle rechten voorbehouden.