Stokerij Klopman Premium Collection

€ 41,50
Niet op voorraad
SKU
BT00370
iDeal, online betalen via uw eigen bank
Premium Collection bestaande uit Duivelskral en Doornroosje in een 20cl flesje.

Twee premium gins van de hand van Stokerij Klopman: Duivelskral en Doornroosje. Prachtige gins met als smaakmaker de Nepalese Timut peper (lid van de Szechuan peper- én van de citrus familie), die hoog in de Himalaya’s groeit en naast een peperige- ook een bijzondere citrussmaak heeft.

Twee flesjes van 20cl verpakt in een luxe zwarte binnendoos met een mooie craft sleeve.

  • Duivelskral

    is een exceptionele gin en het eerste distillaat van Stokerij Klopman. De naam verwijst naar de Oudhollandse volksnaam voor jeneverbes, de dominante botanical waar dry gin haar specifieke smaak aan te danken heeft. Het is een fijngestookte en ambachtelijk gemaakte Dutch Dry gin met een zestal vooraf gemacereerde -in alcohol geweekte- en daarna meegestookte botanicals. Het heeft een robuust maar uitgebalanceerd smaakprofiel, dat vooral kruidig is met subtiele frisse en citrus aroma’s. Als cocktail smaakt Duivelskral het best in combinatie met een `neutrale` tonic in de verhouding van 1 deel gin op 2-3 delen tonic.
  • Doornroosje

    is een oude volksnaam voor sleedoornbes en nu ook een Dutch Sloe Gin uit Haarlem. Het is een mooie blanke sleedoorn gin met zoete anijs, kokos en vanille tonen. Doornroosje smaakt puur en in de mix met tonic buitengewoon en kan ook uitstekend in gerechten verwerkt worden.

Dutch Dry Gin uit Haarlem

Haarlem is een mooie grachtenstad met een traditie van bierbrouwers en apothekers. Het werd tijd om in deze stad, dicht bij de Kennemerduinen met hun natuurlijke botanicals en het drinkwaterreservoir van de Amsterdamse waterleidingduinen, een stokerij te vestigen.

Stokerij Klopman wil voorzien in de steeds groeiende vraag naar ambachtelijk en met natuurlijke grondstoffen gemaakte producten. Haar gins worden verkocht aan groothandels, slijterijen, goede restaurants, (cocktail)bars en liefhebbers. Zij kunnen puur, in cocktailvorm en als ingrediënt van gerechten worden genuttigd.

Stokerij Klopman gebruikt Nepalese Timut peper als ‘signature’ botanical. Deze bes groeit hoog in de Himalaya’s en heeft zowel peperige als citrustonen.

Meer informatie
Producent Stokerij Klopman
Herkomst Haarlem, Noord-Holland, Nederland
Alcoholpercentage 42%
Inhoud fles 2 x 20cl
Website producent www.stokerijklopman.nl
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stokerij Klopman Premium Collection
Uw waardering

Verwante producten

Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of
© 2022 Bij Tessels. Alle rechten voorbehouden.