Klantenservice

Bezorging

Bij Tessels biedt verschillende mogelijkheden waarop u uw bestelling in handen kunt krijgen.

Leeftijdcontrole

Met ingang van 1 juli 2021 zijn de regels van de overheid voor leeftijdcontrole aangescherpt. Verkoop van alcoholhoudende dranken is slechts toegestaan indien de koper 18 jaar of ouder is. Dit betekent dat wij of de bezorger naar uw legitimatiebewijs kunnen vragen. Een geldig legitimatiebewijs is bijvoorbeeld een paspoort, ID-kaart of rijbewijs.

Gratis afhalen in de winkel

U kunt er voor kiezen om uw bestelling tijdens openingsuren in onze winkel af te halen. Zodra deze voor u gereed staat, ontvangt u van ons een bericht.

kosten: Afhalen in de winkel is gratis.

Bezorging aan huis

Woont u in Haarlem (postcodegebied 2023-2026) of Velserbroek (postcodegebied 1990-1992), dan kunt u tegen betaling van € 2,- uw bestelling door ons aan huis laten bezorgen. Wij laten u van tevoren weten op welke datum en dagdeel wij bij u langs komen.

kosten: € 2,- per levering.

Bezorging met Flespakket via PostNL in Nederland

Bent u woonachtig in Nederland, dan kunt u uw bestelling met Flespakket via PostNL laten bezorgen op het door u gewenste (Nederlandse) adres of één van de PostNL afhaalpunten bij u in de buurt.

kosten: afhankelijk van het aantal flessen; zie onderstaande tabel.

aantal flessen bezorgkosten
1-2 € 10,95
3 € 11,75
4-6 € 11,95
7-9 € 12,50
10-12 € 12,95
13-18 € 14,95
1 magnum € 11,95
Algemeen
  • Bij Tessels verzendt alleen binnen Nederland met leeftijdcontrole.
  • Bij een factuurbedrag van € 100,- of hoger wordt uw bestelling gratis thuis bezorgd op de door u gekozen wijze.
  • Bestellingen worden binnen 3-4 werkdagen thuisbezorgd.
  • Indien een product niet op voorraad is, zullen wij contact met u opnemen over de levertijd. Mocht u de voorgestelde levertijd niet acceptabel vinden, dan annuleren wij uw bestelling.

Retourzending

U kunt uw bestelling geheel of gedeeltelijk tot veertien dagen na ontvangst zonder opgaaf van redenen retour zenden. Voor de retour gezonden producten ontvangt u een creditfactuur.

U dient de producten goed te verpakken en samen met het ingevulde retourformulier retour te zenden via een pakketdienst als PostNL.

Het is alleen mogelijk om dranken in de originele ongeopende doos te retourneren. Mocht blijken dat de geretourneerde dranken bij ontvangst in ons magazijn niet in de originele ongeopende doos is verpakt, dan wordt € 0,50 extra per fles in rekening gebracht

Garantie

Gelieve hiervoor contact op te nemen per e-mail of telefoon 023-537 4767

© 2022 Bij Tessels. Alle rechten voorbehouden.